zoom_out_map

xEO Mega Omega Complex de uleiuri esențiale

49,50 $

doTERRA xEO Mega - un complex unic ce conține uleiuri esențiale pure certificate, de clasă terapeutică și un amestec certificat de acizi grași de origine vegetală și marină. Acizii grași Omega ajută la menținerea sănătății articulațiilor, creierului, sistemelor cardiovascular și imunitar. O porție de xEO Mega conține 900 miligrame de lipide marine (300 mg EFA, 300 mg DHA și 70 mg alți omega-3 acizi) și 250 mg acizi grași de origine vegetală. De asemenea, în conținutul xEO M se includ 800 МЕ vitamina naturală D, 60 МЕ vitamina naturală Е și 1 mg astaxantin, un carotenoid antioxidant puternic derivat din microalge.

Cantitate

Acizii grași esențiali (EFA) - substanțe nutritive, necesare pentru multe funcții-cheie în organismul omului, incusiv creșterea celulelor, dezvoltarea creierului, activitatea musculară, funcțiile imune, sănătatea articulațiilor și multe altele. În timp ce unii acizi grași se pot produce de organism, acizii grași esențiali intră în corpul nostru exclusiv prin alimentele consumate.

O porție de xEO Mega conține 900 mg lipide de origine marină pure, concentrate, molecular-filtrate - 300 mg DHA și 300 mg EFA, precum și 70 mg de alți omega-3 acizi grași. În afară de aceasta, sunt incluse 200 mg omega-3 bogați în acizi grași de ulei vegetal din semințe de ehiuma, precum și 50 mg ulei din semințe de rodie.

Utilizare

Adulții administrează 4 capsule pe zi în timpul mesei. xEO Mega conceput pentru utilizare zilnică concomitent cu Microplex VMz și Alpha CRS+.

Condiții de păstrare

Lumina solară, dar și altă lumină poate cauza oxidarea carotenoidelor, motiv din care complexul xEO Mega trebuie păstrat într-un loc întunecat, rece și uscat.