zoom_out_map

Alpha CRS+ Complex de creștere a energiei celulare

69,50 $

Complexul de creștere a energiei celulare Alpha CRS+ de la doTERRA prezintă o formulă certificată cu o cantitate mare de extracte de plante eficiente, care favorizează funcționarea sănătoasă și metabolismul celulelor. Complexul Alpha CRS+ elaborat pentru uz zilnic în combinație cu doTERRA xEO Mega sau doTERRA xEO Mega și Microplex VMz în calitate de suplimente cu spectru larg de acțiune, oferind vitalitate și sănătate.

Cantitate

Celulele — material de construcție a vieții. Odată cu vârsta, funcția celulară se poate înrăutăți, și omul treptat începe să simtă scăderea cantității de energie și nivelului de performanță.

În plus, sănătatea celulelor este amenințată de asemenea factori precum stresul, inclusiv stresul oxidativ, ce afectează ADN-ul celular și alte structuri celulare-cheie. Aprovizionarea celulelor cu substanțele nutritive necesare și factorii metabolici de energie celulară, precum și protejarea celulelor noastre de factorii stresului toxic sprijină activitatea, vitalitatea și sănătatea celulelor.

Utilizare

Pentru adulți sunt recomandate 4 capsule pe zi în timpul mesei. Complexul Alpha CRS+ a fost conceput pentru administrare zilnică concomitent cu xEO Mega și Microplex VMz. Aceste trei produse pot fi găsite într-un singur kit comod — complexul Lifelong Vitality Pack.