zoom_out_map

Veráge Tonic

22,00 $

Datorită amestecului puternic de uleiuri esențiale doTERRA și a extractelor de plante nutritive, tonicul doTERRA Verage tonifiază și netezește pielea. Este comod în utilizare, în orice loc și timp.

Cantitate

Тonicul Verage conține un amestec de uleiuri esențiale pure certificate, de clasă terapeutică, cu extracte de plante nutritive, care tonifiază și netezesc pielea. Poate fi utilizat în orice timp și loc. Acest tonic hidratant, fortifică și tonifiază pielea, oferindu-i energie, aspect catifelat și sănătos. Acest produs cu numărul doi din gama Verage Skin Care, pregătește pielea de acțiunea activă a substanțelor nutritive, care se conțin în serul și crema hidratantă Verage. Datorită hamamelis, aloe și alte ingrediente benefice pielii, tonicul Veráge curăță și strânge porii, precum și îmbunătățește textura și culoarea pielii, la utilizarea zilnică.

Mod de utilizare

Utilizați dimineața și seara, sau, la dorință, pe parcursul zilei. Pentru a obține un rezultat optim, utilizați concomitent cu serul hidratant Verage Immortelle.

Măsuri de precauție

Doar pentru uz extern. Înainte de pulverizarea pe față, închideți ochii; evitați contactul cu ochii. La apariția reacțiilor la nivelul pielii, întrerupeți utilizarea produsului.