zoom_out_map

Trandafir - Rosa damascena

275,00 $

Poate fi utilizat pentru echilibrarea nivelului de hidratare al pielii, pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului și pentru a contribui la obținerea unui ten sănătos și cu o nuanță uniformă.

Cantitate

Descriere

Supranumit „Regina uleiurilor”, uleiul esențial de trandafir este unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale din lume. Petalele de trandafir produc o aromă florală dulce, renumită în industria parfumurilor și a uleiurilor esențiale. Uleiul de trandafir poate fi aplicat pe punctele de puls, pentru o aromă care binedispune pe tot parcursul zilei. De asemenea, uleiul de trandafir poate fi aplicat pe gât și încheieturi, ca parfum personal plăcut și romantic.

Utilizări

Aplică-l pe gât și încheieturi ca parfum personal dulce și floral.
După o zi plină, folosește-l la masaj, pentru o experiență înălțătoare care te va îmbogăți emoțional.
Adaugă-l la rutina de seară de îngrijire a tenului, pentru a contribui la echilibrarea nivelului de hidratare a pielii.
Aplică-l pe zonele problematice de două ori pe zi, pentru a atenua imperfecțiunile tenului.

Indicaţii de utilizare

Uz aromatic: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice posibilitate de sensibilizare a pielii. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauţii

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.