zoom_out_map

Santal - Santalum album

70,00 $

Santalul are o aromă lemnoasă dulce care poate binedispune și este utilizat frecvent la meditație, datorită efectelor sale de echilibrare.

Cantitate

Descriere

Termenul „santal” desemnează o clasă de lemne parfumate, care, spre deosebire de alte lemne aromatice, își pot păstra parfumul timp de mai multe decenii. Atât lemnul, cât și uleiul extras din acesta, s-au bucurat de o prețuire deosebită de-a lungul secolelor. Santalul se utiliza în mod tradițional în candele pentru uz aromatic în cadrul ceremoniilor religioase și pentru favorizarea meditației. Santalul este foarte benefic pentru piele; poate atenua imperfecțiunile pielii și ajută la obținerea unui ten neted și sănătos.

Utilizări

Pentru o experiență de SPA la domiciliu, umple un bol mare cu apă aburindă, apoi, aplică una sau două picături de ulei de Santal pe ten și acoperă-ți capul cu un prosop. Poziționează-te cu fața deasupra apei aburinde. Îți vei simți tenul hrănit și întinerit.
Aplică una sau două picături pe părul ud, pentru a-l hidrata și a-i conferi o strălucire mătăsoasă.

Indicații de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.