zoom_out_map

Melaleuca (Arbore de ceai) - Melaleuca alternifolia

21,00 $

Administrat intern, uleiul esențial de Melaleuca sprijină funcționarea adecvată a sistemului imunitar și poate fi utilizat, de asemenea, pe suprafețele din întreaga casă, pentru a le proteja împotriva agenților dăunători. Uleiul esențial de Melaleuca este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii, iar prin difuzare, contribuie la purificarea și împrospătarea aerului.

Cantitate

Cunoscut și cu denumirea din limba engleză „Tea Tree”, uleiul esențial de Melaleuca (Arbore de ceai) este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații nelimitate. Frunzele arborelui de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și inhalau uleiul pentru efecte benefice asupra respirației și aplicau frunzele direct pe piele pentru un efect răcoritor. Uleiul esențial de Melaleuca este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos.

Utilizări

Pentru iritațiile ocazionale ale pielii, aplică 1-2 picături de ulei esențial de Melaleuca pe zona afectată.
Combină 1-2 picături cu loțiunea ta pentru curățarea feței, pentru a-i intensifica proprietățile de curățare sau aplică-l pe piele după ras.
Aplică-l pe unghiile de la mâini și de la picioare după duș, pentru a le purifica și a le menține aspectul sănătos.

Indicații de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.