• La reducere!
zoom_out_map
  • La reducere!

Busuioc - Ocimum basilicum

24,00 $

Uleiul de Busuioc asigură beneficii extraordinare pentru minte și corp, datorită conținutului său ridicat de linalool, care îl face ideal pentru reducerea stărilor de tensiune, dacă este aplicat pe tâmple și pe ceafă.

Cantitate

Uleiul de Busuioc are o aromă caldă, condimentată, dar totodată ierbacee, conferind calm și stabilitate. Utilizat frecvent la gătit, uleiul de Busuioc dă o aromă proaspătă de ierburi cărnurilor, pastelor și aperitivelor.

Utilizări

Adaugă-l la rețetele tale italienești preferate, pentru un gust revigorant.
Combină-l cu uleiurile esențiale de Mușcată și Portocală sălbatică, pentru un masaj aromatic care binedispune.

Indicații de utilizare

Difuzare:Pune trei-patru picături în difuzorul ales. Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.