zoom_out_map

dōTERRA Săpun de baie Serenity

6,75 $

Săpunul de baie doTERRA SPA Serenity este un săpun deosebit, care asigură o senzație aparte, un efect spumant, o aromă unică și o experiență de curățare în profunzime.

Cantitate

Spre deosebire de săpunurile obișnuite cu surfactanți agresivi, acest săpun de baie natural îți va lăsa pielea curată, fină și catifelată. De la prima utilizare, vei observa că acest săpun diferă semnificativ de alte săpunuri pe care le-ai utilizat anterior. Formează o spumă delicată, alunecă ușor pe suprafața pielii, curățând în profunzime și hidratând în același timp datorită uleiului de jojoba extras din semințe, glicerină derivată din plante și a sucului de aloe vera. Infuzat cu aroma calmantă și relaxantă a amestecului nostru pentru serenitate doTERRA Serenity, acest săpun de baie te transpune într-o stare de relaxare profundă. Bucură-te de o experiență aromatică bogată, în stil spa, cu săpunul de baie natural, original de la doTERRA.

Indicaţii de Utilizare

Umezește-l bine pentru a forma o spumă bogată. Folosește-l la duș, în cadă sau la chiuvetă. Pentru ca săpunul să nu se consume prea repede, menține-l uscat între utilizări. A se păstra la temperatura camerei. A se evita căldura în exces.

Precauţii

Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.