zoom_out_map

SPA Exfoliant pentru corp

19,50 $

Scrabul pentru corp doTERRA - un exfoliant natural pe bază de uleiuri esențiale de portocal sălbatic, grapefruit și bergamot, produse conform standardelor CPTG, care exfoliază și lustruie ușor pielea.

Cantitate

Exfoliantul pentru corp dōTERRA - un delicat exfoliant natural, compus din trestie de zahăr naturală, care exfoliază pielea și o lustruiește, redându-i luciu natural. Cu ajutorul uleiurilor esențiale din portocal sălbatic, grapegruit și bergamot, produse după standardele CPTG, acest exfoliant de lux, asigură o îngrijire SPA ideală în condiții casnice, oferind senzații seducătoare, răsfățând corpul și încălzind sufletul. Amestecul intens de ulei de kukui, macadamia și nucă de cocos, care fac parte din compoziția exfoliantului pentru corp dōTERRA, nu doar îndepărtează celulele moarte în timpul peeling-ului, dar și asigură hidratarea necesară, păstrând pielea moale și netedă.

Mod de utilizare

Aplicați o cantitate mare de exfoliant pe pielea umedă, frecați atent pielea picioarelor, coatelor și altor părți ale corpului, care necesită peeling. Clătiți bine cu apă.

Măsuri de precauție

Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.