zoom_out_map

PB Assist Jr

24,50 $

PB Assist Jr - un aditiv probiotic sub formă de pulbere, conceput pentru copiii sau adulții care se confruntă cu problema înghițirii pastilelor. Amestecul unic din șase tulpini probiotice diferite, special selectate pentru efectul lor benefic asupra organismului copiilor, cuprinde 5 miliarde de celule vii. Pentru ca aportul zilnic de probiotice să fie o ocupație veselă și gustoasă, acest amestec este conceput în formă de pulbere cu gust plăcut, care poate fi administrat direct în gură.

Cantitate

În intestinul nostru există bacterii atât ”bune”, cât și ”rele”, și mereu trebuie să avem grijă ca cantitatea bacteriilor bune să prevaleze. Astfel, bacteriile bune pot ajuta la reducerea numărului celor rele și contribuie la crearea unui mediu, care nu doar va favoriza sănătatea digestiei, dar și la creșterea imunității. Pentru menținerea echilibrului microflorei, mulți experți în domeniul medical recomandă consumarea alimentelor fermentate, precum iaurturi, varză murată și chefir, dar și suplementele probiotice la fel pot fi foarte benefice.

Mod de utilizare

Administrați zilnic conținutul unui plic. Se toarnă conținutul plicului direct în gură sau se amestecă cu 120 grame de apă, suc sau orice altă băutură preferată și imediat se consumă. A nu se amesteca cu apă fierbinte. La fel, pulberea poate fi amestecată cu produse reci, precum iaurt, cockail-uri, cereale pentru micul dejun etc.