zoom_out_map

a2z Chewable

20,50 $

Q Mega Omega-3 în calitate de suplement alimentar complex, care menține sănătoasă imunitatea și funcțiile cognitive, precum și reprezintă o protecție antioxidantă.

Cantitate

doTERRA a2z Chewable - o formulă brevetată de ingrediente, concepută pentru copiii și adulții, cărora le e greu să înghită capsule. DoTERRA a2z Chewable îmbină un amestec de vitamine B cu un amestec de vitamine A, C și E, precum și extracți de plante. Fiind administrat zilnic, doTERRA a2z Chewable este conceput pentru dezvoltarea sănătoasă a celulelor și viață lungă.

Utilizare

Copiilor de 4 ani și mai mari: li se oferă câte 2 pastile pe zi, în timpul mesei. Adulții pot lua până la 3 pastile în zi.

Precauții

Femeile gravide sau care alaptează și persoanele cu afecțiuni diagnosticate, înainte de administrare, trebuie să se consulte cu medicul.

Avertizare

O supradoză de produse cu conținut de fier, reprezintă cauza principală de intoxicații fatale la copii de până la 6 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de supradoză accidentală, mergeți urgent la medic sau căutați un centu de intoxicații.