zoom_out_map

On Guard Pastă naturală pentru dinți cu efect de înălbire

8,50 $

Pasta naturală de dinți cu efect de înălbire doTERRA - o pastă organică, ce nu conține fluor, pentru îndepărtarea plăcii dentare, curățarea și albirea dinților cu ajutorul mijloacelor moi de lustruire.

Cantitate

Pasta naturală de dinți cu efect de înălbire doTERRA fără fluor, combină proprietățile protectoare ale uleiurilor esențiale pure de clasă terapeutică, ce se conțin în amestecul certificat doTERRA On Guard, cu alte ingrediente naturale, care ajută la curățarea dinților, îndepărtarea plăcii dentare și albirea dinților cu ajutorul mijloacelor moi de lustruire. doTERRA On Guard, mix de uleiuri esențiale de portocal sălbatic, cuișoare, scorțișoară, eucalipt și rozmarin, care asigură curățarea eficientă a dinților. Uleiurile esențiale de mentă creață și perișor, precum și xilitolul îndulcitor natural, oferă pastei naturale pentru dinți doTERRA On Guard o aromă unică proaspătă de mentă și scorțișoară, datorită căreia respirația dv (dar și pasta de dinți!) rămân proaspete și curate pe tot parcursul zilei.

Mod de utilizare

Pentru rezultate mai eficiente, după curățarea dinților, utilizați un amestec din o picătură de uleiuri esențiale doTERRA On Guard în 250 ml apă. Clătiți minuțios gura cu acest amestec timp de 1 minut, după care clătiți cu apă.

Măsuri de precauție

Utilizați doar conform instrucțiunii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.