zoom_out_map

On Guard Săpun pentru mâini

14,50 $

Concentratul DoTERRA On Guard Cleaner conceput în calitate de remediu pentru curățare ideală, produs pe bază de ingredinete naturale. Este îmbogățit cu amestectul protector certificat doTERRA On Guard din uleiuri esențiale de portocal sălbatic, cuișoare, scorțișoară, eucalipt si rozmarin, certificate CPTG, precum și uleiuri esențiale Pure Therapeutic Grade, care oferă o protecție naturală împotriva anumitor factori de mediu.

Cantitate

Acest amestec puternic de uleiuri esențiale, combinat cu derivate din plante, reprezintă o modalitate non-toxică și biodegradabilă de eliminare a mirosurilor, motiv din care este sigur pentru cei din jur, dar și pentru mediul ambiant. Capacitățile multiple ale DoTERRA On Guard Cleaner Concentrate fac acest produs să fie unul ideal pentru curățarea suprafețelor tari din bucătărie, baie, lăsând în urma sa o aromă pură și revigorantă.

Instrucțiune de utilizare

Detergent multifuncțional: amestecați 2 linguri de acest concentrat cu 24 oz. de apă.
Mâncare: Se amestecă 3 linguri de concentrat per galon de apă.
Pete dificile: Aplicați concentratul direct pe zona desemnată și lăsați să acționeze.
Evitați utilizarea directă pe parchet și piatră narutală.

Precauții

Utilizați produsul doar în conformitate cu indicațiile primite, în calitate de detergent pentru casă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii, clătiți din abundență cu apă.