zoom_out_map

On Guard Dropsuri pentru gât

12,00 $

Dropsurile pentru gât comode și pe bază absolut naturală doTERRA On Guard vă permite să utilizați proprietățile benefice ale amestecului de uleiuri esențiale doTERRA On Guard, care contribuie la menținerea iminității.

Cantitate

Având în compoziție suc de trestie de zahăr și sirop de orez brun organic, dropsurile pentru gât dōTERRA On Guard conțin uleiuri esențiale pure de portocal sălbatic, cuișoare, scorțișoară, eucalipt, rozmarin și smirnă. Dropsurile pentru gât dōTERRA On Guard calmează și înmoaie gâtul uscat și irita, având impact general pozitiv asupra sănătății dumneavoastră. În uz intern, uleiurile esențiale ce se conțin în compoziția amestecului dōTERRA On Guard,favorizează funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar. Dropsurile pentru gât dōTERRA On Guard pot deveni un complement puternic la strategia de protecție împotriva efectelor negative ale mediului, inclusiv de bolile respiratorii sezoniere.

Mod de utilizare

Dizolvați în gură un drops dōTERRA la necesitate. Pentru o protecție eficientă împotriva efectelor negative ale mediului și contra bolilor respiratorii sezoniere, utilizați dropsurile pentru gât dōTERRA On Guard pe parcursul zilei și spălați-vă des pe mâini cu săpunul pentru mâini dōTERRA On Guard.