zoom_out_map

Apă de Gură On Guard

14,50 $

Adaugă apa de gură doTERRA On Guard la rutina ta de igienă orală, pe lângă periajul obișnuit și utilizarea aței dentare, pentru a sprijini sănătatea și integritatea orală și a-ți oferi o respirație proaspătă de durată.

Cantitate

Deseori, căutăm produse sigure pentru noi și întreaga familie. Apa de gură doTERRA On Guard a fost creată tocmai în acest scop. Aceasta utilizează numai cele mai bune ingrediente pentru o igienă eficace a gurii, introducând beneficiile amestecului de uleiuri esențiale doTERRA On Guard în rutina noastre zilnică. Apa de gură doTERRA On Guard poate deveni o componentă esențială pentru sprijinirea igienei orale.

Apa de gură doTERRA On Guard nu conține alcool și este formulată pentru curățarea dinților și gingiilor și sprijinirea sănătății și integrității orale generale. Amestecul de uleiuri esențiale doTERRA On Guard îți reîmprospătează respirația și te ajută să ai un zâmbet strălucitor. Beneficiile puternice ale amestecului exclusiv de uleiuri esențiale CPTG de Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt, Rozmarin și Mir, combinate cu alte ingrediente naturale, contribuie la sprijinirea sănătății și integrității orale. Extractul de Miswak ajută la reîmprospătarea respirației și menținerea dinților curați, reducând depunerile excesive de placă, în vreme ce xilitolul sprijină integritatea dinților.

Indicații de Utilizare

Agită bine înainte de utilizare. Clătește bine gura cu apa de gură doTERRA On Guard timp de 60 de secunde. Folosește-o dimineața și seara după periajul dinților cu pasta de dinți cu efect de albire naturală doTERRA On Guard.

Precauții

A nu se înghiți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza dacă sigiliul de siguranță este rupt sau absent.