zoom_out_map

GX Assist Formulă de curățare a sistemului gastro-intestinal

26,00 $

GX Assist - reprezintă o combinație de uleiuri esențiale pure certificate de clasă terapeutică (oregano, arbore de ceai, lămâie, mentă creață, lemongrass și tămâie ) și acid caprilic pentru menținerea sănătății sistemului digestiv. Amestecul GX Assist contribuie la îmbunătățirea echilibrului microflorei. GX Assist se recomandă a fi utilizat timp de 10 zile ca etapă de curățare pregătitoare înaintea administrării amestecului probiotic protector PB Assist+.

Cantitate

Combinația dintre uleiurile esențiale foarte puternice și acidul caprilic favorizează curățarea sistemului digestiv, care ajuta toate celelalte funcții ale corpului să își îndeplinească potențialul maxim. Acidul caprilic este un derivat natural din ulei de nucă de cocos, reprezintă un acid gras folosit timp de peste 40 de ani pentru a susține sănătatea digestivă și echilibrul microflorei tractului digestiv

Mod de administrare

Administrați câte 1-3 capsule în timpul mesei, timp de 10 zile.

Măsuri de precauție

Femeile gravide, care alaptează și persoanele aflate sub supraveghere medicală, înainte de administrarea preparatului trebui să solicite consultația medicului.