zoom_out_map

PB Assist Complex de probiotice protectoare Probiotic Defense Formula

34,50 $

PB Assist+ propune o modalitate unică, sigură și eficientă de asigurare a organizmului cu probiotice, necesare pentru o funcționare sănătoasă a sistemului digestiv și imun.

Cantitate

PB Assist+ conține 6 miliarde de culturi probiotice active și probiotice solubile, care favorizează creșterea bacteriilor prietenoase. Capsula formată din două straturi, cu eliberare treptată este concepută pentru protejarea culturilor probiotice sensibile, de efectele acidului gastric.

Mod de administrare

Administrați câte o capsulă cu două straturi de trei ori pe zi, în timpul mesei, timp de 10 zile în fiecare lună. Astfel contribuiți la formarea unei microflore digestive amiabile.

Măsuri de precauție

La faza inciepientă de administrare a probioticilor și prebioticelor, unii oameni ar putea simți modificări de regim și schimbări la nivelul funcțiilor digestive. La majoritatea, aceste simptome sunt destul de ușoare și dispar după câteva zile. Femeile gravide, care alaptează și persoanele aflate sub supraveghere medicală, înainte de administrarea preparatului trebui să solicite consultația medicului.