zoom_out_map

Deep Blue Cremă

189,00 $

doTERRA Deep Blue - cremă pentru utilizare locală, care conține un amestec calmant de uleiuri esențiale pure de clasă terapeutică Deep Blue, extracte de plante naturale, precum și ingrediente suplimentare cu efect de senzație răcoritoare calmantă imediată și încălzire în zonele cu problemă.

Cantitate

doTERRA Deep Blue Cremp - cremă consistentă pentru utilizare locală, care conține un amestec calmant de uleiuri esențiale pure certificate de clasă terapeutică Deep Blue. Amestecul brevetat de extracte de plante naturale și alte ingrediente puternice, ce se conțin în crema Deep Blue, au efect de senzație răcoritoare calmantă imediată și încălzire în zonele cu problemă. Crema Deep Blue, care conține cel mai popular mix de uleiuri esențiale de perișor, camfor, menta, ylang-ylang, Helichrysum, vetrice albastru, mușețel albastru și osmanthus, trebuie să fie mereu în dulăpiorul dv. din baie sau în geanta sportivă.

Mod de utilizare

Aplicați pe zonele problematice și masați. Pentru a spori efectul, înainte de loțiune, aplicați pe piele amestecul calmant Deep Blue.

Măsuri de precauție

Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Evitați contactul cu zonele rănite ale pielii. Nu aplicați bandaj după administrare și nu utilizați în combinație cu aparat încălzitor.