zoom_out_map

Fitoestrogen - complex pentru sănătatea femeilor

39,50 $

Complexul fitoestrogen doTERRA - amestec de fitoestrogeni din plante standardizate care susțin ușor și natural echilibrul hormonal. De asemenea, acest complex conține lignani concentrați din semințe de in, care ajută la menținerea unei digestii sănătoase. Alimentația sănătoasă, sportul și menținerea echilibrului hormonal - ajută la reducerea disconfortului asociat cu sindromul premenstrual și menopauză, și asigură sprijin suplimentar oaselor, inimii, țesutului mamar și altor structuri ale pielii și funcții ale organismului, pe măsură ce femeia îmbătrânește.

Cantitate

Aproape toate funcțiile organismului femenin sunt controlate de hormoni. Hormonii estrogen si progesteron sunt deosebit de importanți pentru femei și afectează sănătatea și bunăstarea emoțională a femeilor pe tot parcursul vieții. Producția sporită de esterogen la femeile tinere poate genera probleme grave legate de menstruație, în timp ce producția foarte joasă - în măsură ce femeia îmbătrânește, poate influența asupra multor aspecte legate de sănătatea reproductivă și pot deveni factori ce generează probleme de sănătate, pe care le au unele femei în timpul și după menopauză. Menținerea unui nivel sănătos a esterogenului, ajută la reducerea fluctuațiilor hormonale lunare și modificările asociate cu menopauza.

Mod de utilizare

Femeile aflate în premenopauză trebuie să administreze 1-2 capsule zilnic în timpul mesei sau la necesitate. Femeile aflate după menopauză - 2 capsule zilnic în timpul mesei. Acest complex este recomandat a fi administrat concomitent cu complexul indicat pentru oase de la doTERRA Women Bone Nutrient Essential Complex, mixul de uleiuri esențiale doTERRA ClaryCalm și complexul Lifelong Vitality.

Măsuri de precauție

Femeile gravide, care alaptează și persoanele aflate sub supraveghere medicală, trebuie să se consulte cu medicul. Nu conține gluten și lactoză. Acest produs este un supliment, și nu poate fi utilizat în calitate de terapie de substituție hormonală.