zoom_out_map

Ulei de cocos fracționat Cocos nucifera

12,00 $

Catifelează și calmează pielea uscată.
Emolient natural care favorizează distribuirea uleiurilor esențiale pe piele.
Inodor și incolor, pentru a putea fi combinat ușor cu orice ulei esențial.

Cantitate

Uleiul de cocos fracționat doTERRA este un ulei cărăuș natural care se absoarbe rapid în piele, fiind ideal pentru aplicarea locală a uleiurilor. Prin efectul său emolient delicat, creează o barieră care calmează pielea fără să înfunde porii, fiind excelent pentru pielea uscată sau cu probleme. Lasă pielea mătăsoasă fără o senzație de grăsime, spre deosebire de alte uleiuri cărăuș vegetale. Uleiul de cocos fracționat este complet solubil în toate uleiurile esențiale, este incolor, inodor și nu pătează.

Utilizări

Aplică-l local pentru a hidrata pielea, fără a interfera cu parfumul sau amestecurile de uleiuri esențiale aplicate.
Amestecă-l cu uleiuri cu efect calmant și masează-l pe gât și umeri, pentru o relaxare profundă.
Diluează uleiurile puternice cu ulei de cocos înainte de uzul extern, pentru a reduce sensibilitatea pielii.

Indicații de utilizare

Folosește-l ca ulei cărăuș delicat, pentru aplicarea locală a uleiurilor esențiale de grad testat. Diluează o parte de ulei esențial în cinci sau mai multe părți de ulei de cocos fracționat, în funcție de nivelul de sensibilitate al pielii, sau conform instrucțiunilor de pe eticheta uleiului esențial. De asemenea, poate fi utilizat pentru a atenua reacțiile pielii sensibile la uleiurile esențiale, prin aplicare directă pe zona afectată. Doar pentru uz extern.

Precauții

Poate cauza sensibillizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.