zoom_out_map

Yarrow|Pom - Ser pentru îngrijire corporală

65,00 $

Străluciți din cap până în picioare cu ajutorul energiei oferite de uleiul esențial de coada-șoarecelui și uleiului de semințe de rodie, presat la rece. Acest luxos ser mătăsos, conține substanțe biologice active puternice și proteine de protecție, care oferă pielii aspect ferm, fin și tânăr.

Cantitate

Yarrow | Pom Body Renewal Serum - o forță vegetală activă combinată cu alte uleiuri esențiale CPTG. Uleiul esențial din coada-șoarecelui restabilește pielea îmbătrânită, iar uleiul din semințe de rodie presat la rece menține bariera naturală a pielii. Restul uleiurilor esențiale: romaniță, yuzu, mentă și kananga, calmează pielea și oferă o stare de spirit pozitivă și relaxată. Uleiul de avocado crește nivelul de umiditate a pielii, reducând pierderea umidității prin piele pentru a oferi tenului un aspect mai fin și mai tânăr. Uleiul de jojoba, floarea-soarelui, struguri și argan asigură hidratarea profundă și ajută la pevenirea semnelor de îmbătrânire prematură. Extractul din boabele de cafea și esteri de rodie, ajută la îmbunătățirea luminizității pielii și îmbunătățește aspectul pielii ferme, oferindu-i finețe, luciu și strălucire.

Instrucțiuni de utilizare

Aplicați un strat subire pe corp de două ori pe zi. Masați ușor până la absorbție completă. Înainte de utilizare, a se agita ușor. A se păstra la temperatura camerei.

Precauții

Numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se aplica pe pielea iritată sau pe răni. Încetați utilizarea serului, în cazul în care apar iritații sau roșeață. A se evita contactul cu ochii și zonele sensibile.