zoom_out_map

HD Clear Spumă demachiantă

22,00 $

Spuma demachiantă doTERRA HD Clear - o formulă naturală care conține extracte de plante și uleiuri esențiale doTERRA și este structurată pentru a curăța pielea de toate vârstele în timp ce promovează reînnoirea celulelor, oferind un ten clar și neted.

Cantitate

Spuma demachiantă HD Clear - produs exclusiv natural, care conține extracte de plante, capabile să îmbunătățească aspectul pielii. Spuma HD Clear curăță perfect pielea, datorită conținutului uleiurilor esențiale certificate conform standardelor CPTG ulei de arbore de ceai, eucalipt, mușcată, litsila și lemn ho, cunoscute pentru proprietățile lor de curățare. Extractul de rădăcină activă, ce se conține în această formulă, curăță și revitalizează pielea, iar extractul de salcie albă, asigură pielii o culoare uniformă și frumoasă. În plus, aminoacizii din conținutul spumei HD Clear alimentează și calmează pielea. Spuma HD Clear - un demachiant natural și eficient pentru tenul problematic de orice vârstă.

Mod de utilizare

Stoarceți o cantitate mică de spumă pe palmă. Aplicați spuma pe pielea umedă a feței și gâtului, și masați cu mișcări circulare de jos în sus. Clătiți bine cu apă și uscați cu un prosop. Utilizați dimineața și seara; apoi folosiți amestecul și loțiunea pentru față din gama HD Clear.

Utilizare

Apă, disodic cocoil glutamat, glicerină, kokoglyukozid, decil glucozidă, glucoză, sodiu olivoil / cocoil fructozide de aminoacizi, sodium cocoyl threoninate, sodiu cocoil glutamat, ulei de semințe de chimen negru (Nigella sativa), ulei de arbore de ho (Cinnamomum camphora linalooliferum), ulei de frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), ulei de frunze de eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei de fructe de Litsilä (Litsea cubeba), ulei de fructe de geranium (Pelargonium graveolens), gliceril oleat, extract de fructe de orange (Citrus aurantium amara), extract de fructe de mandarin (Citrus reticulata), ulei de coajă de portocal sălbatic (Citrus sinensis), sodiu anisat, extract de scoarță de salcie albă (Salix alba), sodiu fitat, propandiol, acid lactic, sodiu piroglutamat, extract de lemn dulce (Glycyrrhiza inflata), acid ascorbic, tocoferol, extract de alge, extract de pelin (Artemisia vulgaris), dipotasiu glycyrrhizate, ulei de semințe de hydnocarpus (Taraktogenos kurzii), acid citric, kapriloil glicină, ulei de frunze/ramuri de Manuka (Leptospermum scoparium), gliceride de palmieri, lauroil potasiu de aminoacizi de grâu, acid de rapiță, enzime de Candida bombicola/glucoză/metil enzimă de rapiță, alcool benzilic, sodiu lavilinat, poligliceril-2 caprat, extraxt de scoarță de magnolia (Magnolia grandiflora)

Măsuri de protecție

Doar pentru uz extern. Evitați contactul direct cu ochii. La apariția reacțiilor cutanate, întrerupeți utilizarea produsului.