zoom_out_map

doTERRA HD Clear™ Topical Blend

22,00 $

Un mix puternic de uleiuri esențiale vegetale, ce se conțin în HD Clear, favorizează îmbunătățirea culorii tenului feței și ajută în lupta cu defectele pielii.

Cantitate

Amestecul pentru piele HD Clear - o parte importantă a sistemului HD Clear. Este un remediu puternic, сe conține ulei de chimen negru și uleiuri esențiale pure, prevăzut pentru uz extern pe zone selectate ale feței și corpului. Uleiurile esențiale ce se conțin în HD Clear sunt populare nu doar datorită particulărităților lor minunate, dar și grație capacității de a se dizolva în lipidele pielii, ceea ce asigură absorbția perfectă și eficiența acestora. HD Clear Topical Blend menține aspectul neted și sănătos al pielii la orice vârstă.

Utilizare

Utilizați pentru netezirea imperfecțiunilor pielii.
Utilizați dimineața pentru a curăța, a hidrata și înmuia pielea.
Utilizați pentru a menține pielea curată și sănătoasă în perioada adolescenței.

Mod de utilizare

Uz extern: Aplicați un strat subțire pe zonele dorite ale pielii sau pe anumite puncte. Diluați în ulei de nucă de cocos fracționat doTERRA pentru a reduce sensibilitatea pielii.

Măsuri de protecție

Există posibilitatea apariției reacțiilor cutanate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Femeile gravide, care alaptează și persoanele ce se află sub supraveghere medicală, înainte de utilizare, este necesar să se consulte cu medicul. Evitați contactul direct cu ochii, urechile și zonele sensibile ale pielii.