zoom_out_map

Complex pentru față în două etape

60,00 $

Sistem exfoliant pentru tenul feței doTERRA Reveal Facial System - un sistem compus din două etape (produse). care conține o gamă bogată de uleiuri esențiale. La finele procedurii, veți simți că fața dv. a devenit curată și tânără.

Cantitate

Bucurați-vă de o minunată îngrijire SPA a feței în condiții casnice, cu sistemul Reveal Facial System - un sistem elaborat în două etape, care va oferi pielii dv. o srălucire uimitoare și aspect tânăr.

Utilizare

Utilizați o dată sau de două ori pe săptămână, sau în măsura necesității, dimineața sau seara. După o curățire minuțioasă a pielii folosind lapte cosmetic dōTERRA, aplicați crema într-un strat subțire Etapa 1: ”Curățare” pe pielea spălată și umedă.
Masați ușor în sus, prin mișcări circulare timp de 1-2 minute. Nu spălați înainte de finalizarea celei de-a doua etape.
Aplicați un strat subțire a cremei Etapa 2: ”Mesageri peptidici” pe piele după ”Curățare”. Continuați să masați 1-2 minute. La această etapă este posibilă spumarea ușoară și senzația de căldură și furnicături.
Clădiți cu apă caldă sau ștergeți cu un prosop umed.
În continuare, urmează procedurile obișnuite de îngrijire, folosind tonic, ser și cremă hidratantă.

Măsuri de protecție

Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. În cazul în care apar reacții la nivelul pielii, întrerupeți utilizarea produsului.