zoom_out_map

HD Clear Loțiune pentru față

34,00 $

Loțiune pentru față doTERRA HD Clear - o ușoară loțiune hidratantă non-grasă, care îmbunătățește aspectul pielii, oferă hidratare și revigorează textura pielii.

Cantitate

Loțiunea pentru față HD Clear - o ușoară loțiune hidratantă, care se absoarbe ușor, revitalizează pielea și îmbunătățește aspectul acesteia pe tot parcursul zilei. Acesta produs certificat, care conține extracte de plante și uleiuri esențiale pure de clasă terapeutică, îmbunătățește textura pielii, îi oferă hidratare și menține un aspect sănătos al tenului. Uleiurile esențiale ce se conțin în loțiunea pentru față HD Clear, sunt uleiuri de arbore de ceai, euclipt, geranium, lemn ho și Letsila, apără pielea de impurități pe tot parcursul zilei, în timp ce uleiul din semințe de chimen negru și amestecul vegetal special îmbunătățesc aspectul pielii.

Mod de utilizare

Aplicați o cantitate mică pe pielea curată a feței și gâtului, prin mișcări circulare de jos în sus, până la absorbirea completă. Utilizați dimineața și seara. Pentru obținerea celor mai bune rezultate, utilizați loțiunea în combinație cu spuma demachiantă HD Clear și amestecul Topical Blend.

Doar pentru uz extern. Evitați contactul direct cu ochii. La apariția reacțiilor cutanate, întrerupeți utilizarea produsului.