zoom_out_map

Aroma Lite Diffuser

89,95 $

Proiectat pentru a oferi beneficii optime relaxante și terapeutice, difuzorul Aroma Lite este un difuzor perfecționat, cu patru ieșiri pentru aburi și cu tehnologie de pulverizare în timp real.

Cantitate

Încercați beneficiile aromatice și terapeutice ale uleiurilor esențiale doTERRA CPTG cu difuzor doTERRA Aroma Lite. Utilizând tehnologia de pulverizare în timp real, difuzorul Aroma Lite pulverizează aburi ultra-fini în 1-3 microni, pentru difuzie maximală a uleiurilor esențiale doTERRA, care în mod rapid umple tot spațiul.

Difuzorul Aroma Lite se deosebește prin faptul că dispune de un rezervor mare și o mulțime de setări, ceea ce permite setarea difuziei anumitor uleiuri doTERRA, mixuri de uleiuri sau a amestecurilor dv. personale pe un termen de până la opt ore. Difuzorul mic și compact Aroma Lite purifică și umidifică aerul fără a produce zgomot, precum și dispune de lumină suplimentară, ceea ce îl face ideal pentru utilizare pe timp de noapte și atunci când mergeți în călătorie.

Particularitățile produsului

Pulverizează uleiurile esențiale încet și puternic
Eliberează uleiurile esențiale prin intermediul vibrațiilor de înaltă calitate timp de opt ore (în funcție de setarea aburilor)
Dispune de patru ieșiri a aburilor și iluminare suplimentară pe timp de noapte
Tehnologie de pulverizare în timp real
Formează aburi ultra-subțiri (1-3 microni) pentru difuzarea maximală a uleiurilor esențiale
Contribuie la purificarea și umedificarea aerului