zoom_out_map

Breathe Amestecul pentru claritate

22,00 $

Un produs reprezentativ al gamei de uleiuri esențiale dōTERRA Breathe, acest amestec exclusiv este alcătuit din uleiurile esențiale de Dafin (frunză), Mentă, Eucalipt, Melaleuca, Lămâie, Ravensara și Cardamom.

Cantitate

Descriere

Îmbunătățit cu cardamom, dōTERRA Breathe este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale. Un produs reprezentativ al gamei de uleiuri esențiale dōTERRA Breathe, acest amestec exclusiv este alcătuit din uleiurile esențiale de Dafin (frunză), Mentă, Eucalipt, Melaleuca, Lămâie, Ravensara și Cardamom. dōTERRA Breathe poate fi aplicat local pe torace, spate sau tălpi, pentru a calma simțurile.

Utilizări

Pentru rezultate optime, aplică dōTERRA Breathe pe torace pentru o senzație de răcorire, revigorare și o respirație ușoară.
Masează pe torace sau picioare.
Dacă ești un entuziast al activităților în aer liber, aplică local dōTERRA Air înainte de a porni în explorarea naturii.

Indicații de utilizare:

Uz extern:Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Difuzare: Pune două-trei picături în difuzorul ales.

Precautii

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului. A nu se administra intern.