zoom_out_map

Steady Amestec Pentru Echilibrare

15,00 $

Ajută la obținerea unei stări de calm și echilibru.
Favorizează relaxarea întregului corp.
Ajută mintea să se concentreze pe aspectele cele mai importante.

Cantitate

Perfect pentru utilizare zilnică sau la nevoie, amestecul pentru echilibrare Steady are o aromă delicată, plăcută și ușor fructată, care poate favoriza senzația de calm și relaxare. Steady îți oferă beneficiile unice ale uleiurilor esențiale de Santal Amyris, Brad balsamifer, Coriandru (sămânță) și Magnolie, combinate în mod perfect cu ulei de cocos fracționat, pentru un efect calmant, perfect pentru toate tipurile de piele. Uleiurile de Santal Amyris și Brad balsamifer sunt uleiuri cu aromă lemnoasă caldă, care induc sentimente de siguranță. Când te simți copleșit, aplică Steady pe ceafă sau pe încheieturi și inspiră adânc, pentru a-ți regăsi echilibrul. Steady calmează pielea și binedispune, fiind un amestec excelent pentru uz zilnic.

Utilizări

Datorită efectului calmant asupra pielii și emoțiilor, Steady poate fi utilizat în momentele de stres, pentru a liniști mintea și a alina corpul.
Folosește Steady pe parcursul zilei, pentru favorizarea unei stări de liniște.
Aplică-l pe ceafă sau pe tălpi după o zi plină de evenimente, pentru a-ți regăsi echilibrul.

Instrucțiunile de Utilizare

Uz Aromatic: Aplică-l pe bijuterii difuzoare, dolomite naturale sau pietre vulcanice difuzoare.
Uz Extern: Aplică pe zona dorită. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Poate cauza sensibilizare cutanată. Dacă vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și zonele sensibile.