zoom_out_map

Thinker Amestec pentru concentrare

16,00 $

Sprijină eforturile de concentrare ale celor care întâmpină dificultăți la menținerea atenției și a concentrării pe o anumită sarcină.
Induce o stare de vigilență.
Sprijină încrederea în sine.

Cantitate

Ideal pentru toată lumea și pentru utilizare zilnică, amestecul pentru concentrare Thinker oferă sprijin optim atunci când sunt prea multe lucruri care îți distrag atenția. Conceput pentru a induce o stare de vigilență și gândire limpede, Thinker este alegerea perfectă când trebuie să fii atent și să te concentrezi. Cu Vetiver, Mentă, Clementină și Rozmarin, combinate în mod perfect cu ulei de cocos fracționat pentru piele sensibilă, Thinker este modul natural de a-ți crește starea de vigilență. Aplică Thinker pe tâmple, încheieturi și ceafă, pentru a redobândi gândirea limpede asupra sarcinii de efectuat. Datorită efectelor benefice asupra dispoziției oferite de uleiul de Clementină, Thinker sprijină eforturile de concentrare. Aroma sa unică de ierburi, ușor dulce, favorizează limpezimea mintală în momentele de confuzie. Pentru a crea o atmosferă pozitivă favorabilă creșterii creativității și concentrării, încorporează Thinker în ritualul tău zilnic de studiu.

Utilizări

Păstrează Thinker la îndemână în geantă sau în ghiozdanul copilului și aplică-l după-amiaza, pentru a te ajuta să rămâi concentrat asupra sarcinilor de îndeplinit.
Folosește Thinker când ai nevoie de un plus de energie pozitivă.
Favorizează învățarea și sprijină creativitatea, aplicând Thinker în timpul studiului.
Aplică-l pe încheieturi sau pe mâini și inspiră aroma pentru a favoriza gândirea clară.

Instrucțiunile de Utilizare

Uz aromatic: Aplică-l pe bijuterii difuzoare, dolomite naturale sau pietre vulcanice difuzoare.
Uz extern: Aplică pe zona dorită. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Poate cauza sensibilizare cutanată. Dacă vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și zonele sensibile.