zoom_out_map

Arise Amestec pentru inspiraţie

19,00 $

Susține eficiența exercițiilor de yoga.
Stimulează bucuria, curajul și claritatea.
Susține dorința de atingere a obiectivelor și de îmbunătățire a performanțelor.

Cantitate

Provocările și descurajarea apar adesea atunci când te străduiești să-ți duci la îndeplinire obiectivele și visele. Prin practica zilnică a afirmațiilor, posturile revigorante de yoga și aromele plăcute, reușești să depășești aceste obstacole. Incluzând uleiuri esențiale de Grapefruit, Lemon (Lămâie), Osmanthus, Melissa (Roiniță) și Siberian Fir (Brad siberian) într-o bază de ulei de cocos fracționat, amestecul pentru inspirație de la doTERRA inspiră momente de revigorare și stabilire a unor obiective personale. Aromele din acest amestec îți susțin stabilitatea și libertatea, forța corpului, curajul și bucuria din inima ta.

Utilizări

Aplică pe tâmple, încheieturi și pe gât pentru a induce sentimente de bucurie.
Bucură-te de beneficiile amestecului pentru inspirație atunci când ți-ai stabilit următoarele obiective pe care vrei să le atingi.
Folosește acest amestec în timp ce realizezi următoarele posturi de yoga: postura stâng în picioare, postura de înclinare laterală cu mâinile ridicate, stând in picioare și postura semilunii.
Poate fi utilizat în timpul exercițiilor yoga sau oricând în timpul zilei.

Indicații de utilizare:

Uz aromatic: Folosește câteva picături pe bijuterii difuzoare, dolomite naturale sau pietre vulcanice difuzoare.
Uz extern: Aplică una sau două picături în zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați lumina solară sau razele UV timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.