zoom_out_map

Adaptiv, amestec calmant

37,50 $

Ingredientele calmante din compoziția amestecului, de copaiba și rozmarin, înlătură anxietatea. Dacă aveți senzația de oboseală sau anxietate, nesiguranță și iritare, amestecul calmant de uleiuri ”Adaptic” va ajuta corpul și creierul să găsească echilibrul.

Cantitate

Atunci când nu mai aveți putere să faceți față stresului și tensiunii, amestecul calment de uleiuri ”Adaptiv” vă vine în ajutor. Utilizați ”Adaptiv” dacă trebuie să vă adaptați unor condiiții noi sau cu o situație recentă. Atunci când trebuie să mergeți la o întâlnire importantă sau aveți un alt eveniment important - țineți la îndemână amestecul calmant de uleiuri ”Adaptiv”. Studiile preliminare au arătat că aroma de levănțică, ingredientul de bază al mixului ”Adaptiv”, favorizează îndeplinirea sarcinilor, care necesită atenție continuă. Lavanda, magnolia, neroli și liquidambar au efect relaxant, iar portocalul sălbatic și menta de grădină te încarcă cu energie și asigură o creștere emoțională. Utilizați amestecul de uleiuri calmante ”Adaptiv” în combinație cu capsulele ”Adaptiv”, pentru a spori efectul.

Indicații

Faceți o baie relaxantă cu sare engleză, adăugând în apă trei-patru picături de amestec.
Pentru masaj relaxant, amestecați trei picături ale acestui mix cu ulei de nucă de cocos fracționat.
Pulverizați uleiul în odaie cu ajutorul difuzorului. Aceasta vă va ajuta să vă calmați și să vă concentrați.
Frecați o picătură în palme și inspirați adânc aroma pe parcursul zilei, în măsura necesității.

Mod de utilizare

Pulverizare:Picurați trei sau patru picături de ulei în difuzorul preferat.
Local: Aplicați 1-2 picături de ulei pe zona dorită a pielii. Vedeți mai jos măsuri suplimentare de precauție.

Măsuri de precauție

Posibile reacții cutanate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Femeile gravide, care alaptează sau persoanele aflate sub supraveghere medicală, trebuie să se consulte cu medicul înainte de utilizare. Evitați contactul cu ochii, urechile și alte zone sensibile ale pielii. După aplicarea uleiului, evitați expunerea la soare și raze ultraviolete pe o durată de minim de 12 ore