zoom_out_map

Forgive Amestec pentru reînnoire

20,00 $

Favorizează sentimente de mulțumire, alinare și răbdare.
Are un efect liniștitor și calmant asupra stărilor emoționale.

Cantitate

Porți o povară care devine tot mai grea cu cât trece timpul? Când ești gata să mergi mai departe, doTERRA Forgive, un amestec de uleiuri esențiale arboricole și din plante medicinale, te va ajuta să descoperi acțiunea eliberatoare a iertării, uitării și deciziei de a trece peste cele rele. Când vei încorpora beneficiile aromatice ale amestecului Forgive în drumul tău spre iertare, vei regăsi mai multă putere pentru a merge mai departe și a lăsa trecutul în urmă. Începe-ți fiecare nouă zi cu sentimente de ușurare și mulțumire oferite de Amestecul pentru reînnoire Forgive.

Utilizări

Aplică-l pe punctele de puls și pe piept, pentru a-ți induce o stare de echilibru și mulțumire.
Poartă doTERRA Forgive cu tine pe parcursul întregii zile.
Folosește amestecul Forgive în timpul meditației, pentru a înlocui sentimentele negative cu sentimente sănătoase pozitive.

Indicații de utilizare

Difuzare: Pune una-două picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.