zoom_out_map

Elevation Amestec pentru revitalizare

43,00 $

Acest amestec stimulant conține o combinație revigorantă de uleiuri esențiale, care stimulează buna dispoziție și cresc nivelul de energie.

Cantitate

Elevation este amestecul perfect pentru momentele în care ai nevoie de un plus de vitalitate. Elevation combină aromele florale euforizante, care stimulează buna dispoziție, de Lavandin, Levănţică, Roiniță, Ylang Ylang și Osmanthus cu cele de Tangerină, Santal Amyris, Salvie, Santal Hawaiian, Lemn de Ho și Mirt lămâios, pentru a crea un amestec unic, care induce o stare pozitivă și sentimente de încredere.

Utilizări

Masează uleiul esențial Elevation pe piept, tâmple sau încheieturi, pentru a te binedispune și a te revitaliza.
După o zi lungă și stresantă, adaugă-l în apa de baie, pentru o experiență de relaxare deplină, care îți va reda buna dispoziție.

Indicații de utilizare

Difuzare:Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern:Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.