zoom_out_map

Whisper® Amestec pentru femei

24,00 $

Considerate cele mai prețioase flori din industria parfumului și aromaterapiei, aromele euforice de iasomie și Ylang Ylang se îmbină cu miresmele plăcute și condimentate de paciuli, vanilie, scorțișoară și cacao pentru a crea acest amestec fără egal prin complexitatea și puterea sa aromatică.

Cantitate

Amestecul pentru femei doTERRA Whisper este un amestec complex și variat care se îmbină cu mirosul natural al fiecărei femei pentru a crea un parfum personalizat. Fiecare ulei esențial din amestec are o aromă proprie captivantă, însă prin combinare, aceste uleiuri oferă o aromă aparte care intrigă simțurile persoanei care le poartă dar și a celor din preajmă.

Utilizări

Aplică-l pe încheieturi, ceafă și punctele de puls pentru a obține un parfum personalizat și distinct.
Difuzează sau adaugă pe pandantive din argilă pentru o experiență aromatică unică.
Pune una sau două picături în palmă și aplică pe îmbrăcăminte, eșarfe și haine pentru a te bucura de sentimente de liniște și calm pe parcursul întregii zile.

Indicații de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precautii

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.