zoom_out_map

Imortelle/Salubelle, Amestec anti-îmbătrânire

69,00 $

Unul din cele mai populare amestecuri doTERRA, Imortelle - o combinație puternică de uleiuri esențiale special selectate.

Cantitate

Amestecul certificat Imortelle are în compoziție uleiuri esențiale rare și valoroase, care pe parcursul a multe secole este folosit pentru menținerea frumuseții și sănătății pielii. Acest amestec protejează și alimentează pielea, reducând factorii ce contribuie la îmbătrânirea acesteia. Aces mix puternic de uleiuri esențiale contribuie la menținerea aspectului radiant, neted și tânăr al pielii. Imortelle se absoarbe ușor în piele. Poate fi aplicat pe față, gât și zona decolteului, pentru a preveni sau reduce apariția liniilor fine, a ridurilor, precum și a altor semne de îmbătrânire a pielii.

Indicații

Aplicați pe față, gât și zona decolteului, iar apoi în mod repetat aplicați pe zonele care necesită îngrijire specială. Apoi utilizați crema hidratantă preferată. Poate fi utilizat în lupta cu defectele pielii.

Mod de utilizare

Local: Aplicați una sau două picături pe zonele dorite ale pielii. A se dizolva cu ulei de nucă de cocos fracționat doTERRA, pentru a reduce sensibilitatea pielii.
Uz extern: Aplicați una sau două picături pe zona dorită a pielii. A se dizolva cu ulei de nucă de cocos fracționat doTERRA, pentru a reduce sensibilitatea pielii.

Măsuri de precauție

Sunt posibile reacții cutanate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Femeile gravide, care alaptează și persoanele aflate sub supraveghere medicală, înainte de utilizare trebuie să se consulte cu medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile și zonele sensibile ale pielii.