zoom_out_map

HD Clear Amestec pentru ten cu probleme

21,00 $

Benefic pentru obținerea unui ten fără imperfecțiuni.
Contribuie la reducerea coșurilor.
Menține pielea curată, fără imperfecțiuni și hidratată.

Cantitate

Amestecul pentru ten cu probleme HD Clear este o parte importantă a sistemului HD Clear. Formulată cu ulei din semințe de chimion negru și uleiuri esențiale această formulă potentă poate fi aplicată pe zone specifice ale tenului și corpului. Uleiurile esențiale din HD Clear nu sunt utilizate numai pentru beneficiile lor bine-cunoscute, dar și pentru că sunt solubile în lipidele pielii, permițând o absorbție perfectă și o eficacitate maximă. Amestecul pentru ten cu probleme HD Clear te ajută să obții un ten curat și neted, indiferent de vârstă.

Utilizări

Aplică-l pentru a netezi imperfecțiunile tenului.
Curăță și hidratează tenul, pentru a avea un aspect neted și curat de dimineață.
În adolescență, aplică-l pentru a te bucura de un ten curat.

Indicații de utilizare

Uz extern: Aplică un strat subțire pe zonele cu probleme ale pielii sau folosește-l ca tratament local direct pe coșuri. Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.