Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

Athlete's Kit (LRP Only)

Pret 145,00 $

Acest kit conține uleiuri esențiale și alte amestecuri naturale, care cresc motivația, contribuie la restabilirea și diminuarea senzației de tensiune în organism, motiv din care vă puteți concentra pe modalitatea de a rămâne activi și puternici.

Set sezonier (LRP Only)

Pret 135,00 $

Schimbarea atotimpului vă crează disconfort? Puteți anticipa această stare asociată cu modificările sezoniere, dotând casa cu soluții naturale. Acest kit conține produse dRaTERRA, elaborate cu scopul de a vă oferi posibilitatea de a vă relaxa în confort pe tot parcursul anului. Nu este disponibil...

Kit pentru menținerea imunității (LRP Only)

Pret 150,00 $

Consolidați-vă protecția, utilizând acest kit, pentru a vă întări sănătatea diferitor sisteme ale organismului și, prin urmare, pentru a menține sistemul imun la general. Nu este disponibil pentru achiziționare cu amănuntul. Accesibil doar pentru comenzile din Programul de loialitate.

Set pentru digestie (LRP Only)

Pret 140,00 $

Funcționarea corectă a sistemului digestiv, poate contribui la creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea imunității și menținerea unei greutăți sănătoase. Susțineți corpul cu ajutorul acestui set, compus din amestecuri naturale, concepute pentru a menține sănătatea sistemului digestiv a...

Relief & Revive Kit (LRP Only)

Pret 145,00 $

Acest kit vă oferă toate instrumentele de care veți avea nevoie pentru a vă simți confortabil. Nu este disponibil pentru achiziționare cu amănuntul. Accesibil doar pentru comenzile din Programul de loialitate.

Kit pentru fiecare zi

Pret 185,00 $

Wellness - o combinație a modului de viață și a sănătății. Obiceiurile zilnice sunt cruciale! Acest kit conține produse recomandate pentru a fi utilizate zilnic pentru a atinge și menține un stil de viață sănătos.