colectii
colectii
Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)
Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)

Filtre active

Sistemul Adaptiv

Pret 82,00 $

Sistemul ”Adaptiv” - un set de instrumente care ajută corpul și rațiunea să-și păstreze echilibrul în momentele stresante ale vieții.

Athlete's Kit

Pret 75,00 $

Kitul sportiv doTERRA a fost conceput pentru a satisface nevoile sportivilor și este ideal pentru menținerea unui stil de viață sănătos.

Kitul Emotional Aromatherapy

Pret 159,00 $

Datorită celor șase mixuri de uleiuri esențiale brevetate, care reprezintă categorii comune ale bunăstării emoționale, sistemul emoțional de aromaterapie doTERRA face aromaterapia emoțională să fie ușoară și accesibilă pentru toți cei care întâmpină emoții negative comune.

Set pentru yoga

Pret 52,00 $

Un trio exclusiv de mixuri de uleiuri esențiale CPTG, elaborate de către doTERRA petru dvs. Anchor, Align și Arise - mixuri ideale pentru îmbunătățirea vieții dvs. și pentru practicarea yoga. Aceste mixuri furnizează arome, pentru a stabiliza și cultiva spiritul la fiecare respirație, oferind...

Petal Essential Collection

Pret 47,00 $

Colecția Petal Essentials Collection, care vă propune tot de ce este nevoie pentru a simți beneficiile aromatice ale uleiurilor esențiale, îmbină un mic, dar puternic difuzor petală cu două cele mai bine vândure uleiuri esențiale: portocală sălbatică (5 ml) și levănțincă (5 ml).