Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

Capsule Kopayba

Pret 32,00 $

Proprietățile antioxidante ale kopaybei contribuie la ridicarea imunității și funcționarea sănătoasă a celulelor. Printre beneficiile multiple ale kopaybe, se enumeră și capacitatea de a îmbunătăți circulația sângelui și de a ameliora anxietatea.

Serenity în capsule

Pret 19,50 $

Complexul pentru somn liniștit doTERRA Serenity - o combinație unică de ulei esențial de lavanda și extracte naturale de plante, sub formă de capsule.

Zendocrine Softgels mix pentru detox

Pret 24,00 $

Zendocrine Softgels susține sistemul natural de detoxifiere a corpului dv., cu ajutorul mixului certificat de uleiuri esențiale de mandarin, rozmarin, mușcată, boabe de ienupăr și coriandru. Zendocrine Ajută la curățarea organismului de toxine și radicali liberi, care pot încetini activitatea...

TriEase, Capsulele Amestec de sezon

Pret 23,00 $

Capsulele TriEase au fost elaborate pentru protecția împotriva efectelor negative ale mediului înconjurător și de boli respiratorii sezoniere, precum și pentru a menține sănătatea sistemului respirator, atunci când e cel mai necesar. Fiecare capsulă conține în egală măsură uleiuri esențiale de...

Mito2Max Energy & Stamina Complex

Pret 39,50 $

doTERRA Mito2Max - complex certificat de extracte de plante standardizate și cofactori metabolici, care favorizează producerea energiei celulare sănătoase. Mito2Max susține funcția mitocondrială și crește capacitatea aerobică și rezistența în mod natural, fără aplicarea stimulenților nocivi.

Veggie capsule

Pret 4,00 $

Capsulele vegetariene, concepute special pentru dv., pentru a vă personaliza necesitățile de aditivi alimentari, a asigura o modalitate comodă și utilă de consum a produse alimentare.