Vitalizare
Vitalizare
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

Alpha CRS+ Complex de creștere a energiei celulare

Pret 69,50 $

Complexul de creștere a energiei celulare Alpha CRS+ de la doTERRA prezintă o formulă certificată cu o cantitate mare de extracte de plante eficiente, care favorizează funcționarea sănătoasă și metabolismul celulelor. Complexul Alpha CRS+ elaborat pentru uz zilnic în combinație cu doTERRA xEO...

xEO Mega Omega Complex de uleiuri esențiale

Pret 49,50 $

doTERRA xEO Mega - un complex unic ce conține uleiuri esențiale pure certificate, de clasă terapeutică și un amestec certificat de acizi grași de origine vegetală și marină. Acizii grași Omega ajută la menținerea sănătății articulațiilor, creierului, sistemelor cardiovascular și imunitar. O...

Vegan Microplex VMz

Pret 49,50 $

DoTERRA Vegan Microplex VMz Food Nutrient Complex - o formulă nutritivă сonsistentă de vitamine și minerale, care sunt insuficiente în dietele moderne.

Microplex VMz Complex nutritiv

Pret 39,50 $

doTERRA Microplex VMz – un complex nutritiv de vitamine bio-accesibile și minerale, care sunt insuficiente în alimentația noastră zilnică. Complexul conține amestecul echilibrat de vitamine A, C și E, care are proprietăți antioxidante, și un complex energetic de vitamine din grupul B, prezentate...

TerraGreens

Pret 28,00 $

doTERRA TerraGreens - un amestec certificat de fibre de înaltă calitate din fructe, legume și alte plante benefice, combinate cu uleiuri esențiale pure de clasă terapeutică de la dōTERRA.

Lifelong Vitality Pack (Vegan)

Pret 89,50 $

Unul dintre cele mai populare produse doTERRA, complexul doTERRA Lifelong Vitality conține substanțele nutritive necesare, componente ce stimulează metabolismul, și antioxidanți puternici, care contribuie la bunăstare, sănătate și viață lungă.

Lifelong Vitality Pack (Bottles)

Pret 79,50 $

Unul dintre cele mai populare produse doTERRA, complexul doTERRA Lifelong Vitality conține substanțele nutritive necesare, componente ce stimulează metabolismul, și antioxidanți puternici, care favorizează bunăstarea, sănătatea și longevitatea.

Daily Nutrient Pack

Pret 59,50 $

Pachetul doTERRA Daily Nutrient Pack conține suplimente alimentare Microplex VMz și xEO Mega, care se combină pentru a menține funcțiile naturale ale corpului și a asigura aportul de substanțe nutritive vitale.