Ingrijire corporala
Ingrijire corporala
Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)
Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)

Filtre active

Complex pentru față în două etape

Pret 60,00 $

Sistem exfoliant pentru tenul feței doTERRA Reveal Facial System - un sistem compus din două etape (produse). care conține o gamă bogată de uleiuri esențiale. La finele procedurii, veți simți că fața dv. a devenit curată și tânără.

Cremă anti-aging pentru ochi

Pret 45,00 $

Crema anti-îmbătrânire pentru ochi dōTERRA combină uleiuri esențiale CPTG de Tămâie, Ylang Ylang și Mușețel albastru marocan, pentru a acționa asupra semnelor de îmbătrânire din zona delicată din jurul ochilor, contribuind în timp la diminuarea aspectului liniilor fine și a ridurilor.

Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului

Pret 34,50 $

Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTERRA reprezintă o modalitate delicată și eficientă prin care poți conferi luminozitate tenului, reducând aspectul petelor întunecate și al hiperpigmentării fără substanțele chimice agresive folosite în alte produse ce vizează luminozitatea...

Cremă hidratantă

Pret 36,00 $

Untul de cacao din semințe este o substanță emolientă bogată în nutrienți care contribuie la menținerea hidratării tenului, acționând, în același timp, și ca agent de îngrijire.

Essential Skin Care set

Pret 206,50 $

Bucurați-vă de gama nouă Essential Skin Care într-un singur set simplu! doTERRA Essential Skin Care - o familie de instrumente de îngrijire a pielii, concepute pentru a vă satisface toate necesitățile de anti-îmbătrânire, de îngrijire a feței, care vă ajută să păstrați senzația și aspectul tânăr,...