Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Filtre active

DigestZen Touch

Pret 22,00 $

doTERRA ZenGest Touch este perfect pentru acele persoane care-și doresc beneficiile amestecului DigestZen într-o versiune diluată pentru piele delicată sau sensibilă.

DigestZen, în capsule Digestive Blend

Pret 19,50 $

Capsulele dōTERRA DigestZen - o metodă comodă și simplă de a obține toate beneficiile uleiurilor esențiale certificate DigestZen. Fiecare capsulă vegetală conține 120 mg amestec de uleiuri DigestZen, pe care le cunoașteți foarte bine și în care aveți încredere.

DigestTab Tablete de mestecat Chewable Tablets

Pret 14,00 $

DigestTab - o tabletă compusă din carbonat de calciu, îmbibată cu amestecul pentru îmbunătățirea digestiei DigestZen. Uleiurile esențiale, ce intră în compoziția acestui amestec, îmbunătățesc digestia, iar carbonatul de calciu neutralizează secreția excesivă de acid în stomac.

Complex de enzime digestive DigestZen TerraZyme

Pret 37,50 $

O îmbinare puternică de enzime digestive, ce se conțin în DigestZen TerraZyme, susțin producția constantă de enzime de către organism, importante pentru sănătatea funcțiilor biochimice, inclusiv asimilarea sănătoasă a nutrienților alimentari și metabolismul celular de nutrienți în energie.

GX Assist Formulă de curățare a sistemului...

Pret 26,00 $

GX Assist - reprezintă o combinație de uleiuri esențiale pure certificate de clasă terapeutică (oregano, arbore de ceai, lămâie, mentă creață, lemongrass și tămâie ) și acid caprilic pentru menținerea sănătății sistemului digestiv. Amestecul GX Assist contribuie la îmbunătățirea echilibrului...

Zendocrine Complex pentru detoxifiere

Pret 24,50 $

Complex pentru detoxifiere doTERRA Zendocrine - reprezintă un sistem certificat de enzime, ce conține un amestec de extracte active. Stimulează procesul natural de detoxifiere a organismului, funcțiile de filtrare a ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și pielii.