Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)
Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)

Filtre active

OnGuard Amestec protector

Pret 34,00 $

Uleiuri esențiale de portocală sălbatică (coajă), cuișoare (mugur), scorțișoară (scoarță), eucalipt (frunză) și rozmarin (frunză/floare). Energizează și binedispune.

Apă de Gură On Guard

Pret 14,50 $

Adaugă apa de gură doTERRA On Guard la rutina ta de igienă orală, pe lângă periajul obișnuit și utilizarea aței dentare, pentru a sprijini sănătatea și integritatea orală și a-ți oferi o respirație proaspătă de durată.

On Guard Dropsuri pentru gât

Pret 12,00 $

Dropsurile pentru gât comode și pe bază absolut naturală doTERRA On Guard vă permite să utilizați proprietățile benefice ale amestecului de uleiuri esențiale doTERRA On Guard, care contribuie la menținerea iminității.

On Guard Săpun pentru mâini

Pret 14,50 $

Concentratul DoTERRA On Guard Cleaner conceput în calitate de remediu pentru curățare ideală, produs pe bază de ingredinete naturale. Este îmbogățit cu amestectul protector certificat doTERRA On Guard din uleiuri esențiale de portocal sălbatic, cuișoare, scorțișoară, eucalipt si rozmarin,...

On Guard detergent lichid

Pret 27,50 $

Detergentul lichid doTERRA On Guard -praf de spălat ultra-concentrat 6X, din compoziția căruia dace parte amestecul de protecție DoTERRA On Guard și fermenți biologici activi pentru îndepărtarea petelor.