Uleiuri

Produsele noastre de uleiuri esențiale Pura Terapeutice Grade® certificate CPTG oferă soluții naturale pentru tine și cei dragi. Cu o aprovizionare responsabilă și durabilă, misiunea noastră este de a îmbunătăți viața întregii familii și a familiilor de pe glob cu fiecare achiziție doTERRA.

Se afiseaza 1-12 din 134 produs(e)
Se afiseaza 1-12 din 134 produs(e)

Filtre active

Deep Blue Complex de polifenol

Pret 59,50 $

Denumirea gamei de produse Deep Blue este sinonim cu sintagma - ameliorarea durerii. Amestecul de uleiuri esențiale certificate de clasă terapeutică și crema Deep Blue deja au ajutat multă lume și a căpătat încrederea clienților. Administrarea complexului polifenol va fi o completare perfectă la...

OnGuard Amestec protector

Pret 34,00 $

Uleiuri esențiale de portocală sălbatică (coajă), cuișoare (mugur), scorțișoară (scoarță), eucalipt (frunză) și rozmarin (frunză/floare). Energizează și binedispune.

Breathe Amestecul pentru claritate

Pret 22,00 $

Un produs reprezentativ al gamei de uleiuri esențiale dōTERRA Breathe, acest amestec exclusiv este alcătuit din uleiurile esențiale de Dafin (frunză), Mentă, Eucalipt, Melaleuca, Lămâie, Ravensara și Cardamom.

Deep Blue Cremă

Pret 189,00 $

doTERRA Deep Blue - cremă pentru utilizare locală, care conține un amestec calmant de uleiuri esențiale pure de clasă terapeutică Deep Blue, extracte de plante naturale, precum și ingrediente suplimentare cu efect de senzație răcoritoare calmantă imediată și încălzire în zonele cu problemă.

DigestZen Touch

Pret 22,00 $

doTERRA ZenGest Touch este perfect pentru acele persoane care-și doresc beneficiile amestecului DigestZen într-o versiune diluată pentru piele delicată sau sensibilă.

Bergamotă - Citrus bergamia

Pret 30,00 $

Uleiul de Bergamotă are multe atribute unice care îl diferențiază de alte uleiuri de citrice, printre care exclusivitatea locului de cultivare, faptul că este un ulei dulce extras dintr-un fruct amar și capacitatea sa de a crea o ambianță de calm și bună-dispoziție, ca să menționăm doar câteva.