zoom_out_map

Slim & Sassy сapsule gel

36,00 $

Slim & Sassy conține un amestect certificat de uleiuri esențiale Slim & Sassy de la doTERRA în capsule de gel comode și moi, care vă ajută să învingeți în lupta cu kilogramele în plus, în mod sănătos și natural. Mixul aromat Slim & Sassy conține uleiuri esențiale, care vă ajută să țineți piept foamei.

Cantitate

Slim & Sassy conține uleiuri esențiale de grapefruct și lămâie, ambele având în compoziție o cantitate mare de limonen, care ajută la curățarea organismului, iar menta favorizează digestia și scade pofta de mâncare. Pe lânga aceasta, ghimbirul și scorțișoara asigură suport sănătos digestiei și metabolismului. În combinație cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice, Slim & Sassy Metabolic Blend vă poate ajuta să scăpați de kilogramele în plus și să vă mențineți greutatea dorită. Slim & Sassy Softgels se potrivește perfect pentru călătorii sau pentru cei ce caută o metodă simplă și comodă de a administra mixul Slim & Sassy.

Instrucțiuni de utilizare

Luați de la 3 până la 5 capsule pe zi, în măsura necesității.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alaptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. A se păstra la loc rece și uscat.